Sunday, May 13, 2012

[ Let Pictures Do The Talk ]

Assalamualaikum.


Ouke, kalau ikutkan  entry nie mmg dah lama tertingal kapal terbang, kereta api n segala bagai transpOrt yg ada. Dah lama berlalu baru nk up entry. Owh! Lagi satu nk cakap siap2  yg entry nie sarat dengan gambar2 semasa menjalani Praktikum Fasa 3. SO, dOnt waste the tyme. Let pictures do the talk.


[ Team Bola Baling ]

WalaupOwn sekadar menjuarai peringkat kumpulan tetapi diOrg dh lakukan yg terbaik. Mungkin rezeki tidak menyebelahi. Sekadar berpuas hati mendapat tempat ketiga pada perlawanan peringkat zOn Wakaf Bharu. Banyak suka duka dengan diOrg tyme petang2 melatih main bOla baling. Padahal xde larh pandai sangat pOwn nk main. :p






































[ PrOjek Vandalisme ]

Alhamdulillah, siap jugak akhirnya. Hasil percubaan membuat mural buat pertama kalinya. Siyes sangat berpuas hati. WalaupOwn tOne warna ada yg xsama tp aci main redah jee larh. Tension jgk sbb setiap kali bancuh cOlOur xsama. Huhu. Selain tuh, gara-gara buat mural jgk muka burn dek kena bahang matahari. Bertambah gelap la plak jadinya. Dah banyak jgk yg menegurnya. Jd mmg betul larh. huhu  :O







































[ CAKNA ]

Ouke, diOrg larh anak murid kesayangan sbb diOrang larh yang akan membantu untuk buat thesis. WalaupOwn selalu kena marah dgn sy yg garang nie harap bersabar jee larh. Eyh! Mcm terbalik. Saya yg sepatutnya kena bersabar. Huhu. Pape pOwn diOrg larh bahan ujikaji.  PrOpOsal pOwn dah siap hantar, tunggu sem depan untuk laksanakan. SemOga berjalan lancar hendaknya.























[ Jamuan Perpisahan ]

Wah! Biar betul ade jamuan? Ngee. Makan free! Suka2. Ish, masa mula2 mmg terkejut baca nOtis tuh. terharu pOwn ada. Susah2 jee pihak sekOlah nk buat jamuan utk kitOrg. Apa larh sangat jasa kitOrg untuk pihak sekOlah. Mula larh nk rasa tersa diriku begitu berharga. Hehe. SO, syukur n alhamdulillah sbb sekOlah nie lebih dari segala bagai berbanding sekOlah yang sebelum nie.














Oppst! Byk plak gambar kan? Ouke, ekceli saya lebih suka uplOad gamba dekat blOg berbanding di facebOok etc. Tepek gambar2 dekat blOg rasa lebih dekat dihati, lebih selesa n lebih mesra. Thats why larh "MelOdy frOm my sOul". KalO yg xnk tgk dengan hormatnya sila tekan buttOn X di penjuru atas sebelah kanan yee.  Btw thanks fOr reading my entry. Bubbye! :)



p/s :: nk exam nie esOk lusa. bila nk sedar diri ntah??

6 cOmments (",):

farah hanim said... [Reply]

hee :)
tkpe je gmbr bebyk
lg suke tgk gmbr
hee

Chic Na said... [Reply]

skolah mana ni sis?
wakaf bharu tu kg sy.. :)

Eyriqazz said... [Reply]

ekspresi muka cikgu priceless...

P/s : Jika ada kelapangan, minta bantuan untuk undi saya, hari ini last day . Boleh undi di sini --> http://j.mp/I5h6Rw

nik rosmawati said... [Reply]

sama la kita.mmg suka tempek gambar kat blog.senang nak bercerita :)

Ezy Chiaki said... [Reply]

bestnye jdk ckgu..
teringin nk jdk ckgu tp xlayak..
haha

Ana Muslimah^^ said... [Reply]

Selamat Hari Guru untuk 16 Mei akan dtg ini :D Salam ziarah.