Sunday, April 22, 2012

[ PrOjek Vandalisme ]

Salam.


Ouke, misi menyiapkan prOjek mencOnteng dinding sekOlah dengan "Mural". Eyh jap! Sejak bila berdarah seni nie? *COnfused. KalO tyme sekOlah dulu, tgh exam seni pOwn sempat lagi buat jahat swOh membe tlg lukis. Skunk nie siap bOleh buat mural segala bagai. Habis larh dinding sekOlah tuh dengan karya teragung. Ekceli buat dengan praktikummate. Pssst! Suka hati buat vOcab baru.



SO, tOlak hari nie tgl lg empat hari. HOpe sempat larh lg pOwn dh jemu rasa asyik mengadap menda nie. Habis tgn cOmOt2 diratah dek cat pelaka. Tapi yg best rasa mcm famOus giler. Tyme rehat, balik sekOlah mmg ramai giler student yg dtg tgk. Tak habis2 puji kata cantik n pandai larh cikgu buat. Wah! Cikgunya apa lagi. Ngee. *Kembang semangkuk. Haha. Ouke, Nk tgk cantik ke? Nilai sendiri. :p



[ Mural Separa Siap ]


[ Semangat 1 Malaysia ]




[ Lambang Kebanggaan Negara. *PatriOtisme sungguh. ]




[ TOne cOlOur tak samakan? Kena tOuch-up lg la. ]




Haaaa! Nk kata dekat kite letew! Cantik ke tak? Kata la cantik. Penat kOwt buat menda nie. Rasanya tyme jd cikgu praktikum nie jee kOwt nk buat past nie mmg tak larh. Rasa mcm tak sanggup dh. Tapi kalO dh diberi tanggungjawab apa boleh buat. Layan saja larh. Yang nie mmg vOlunteer nk buat, nk tinggal kenangan untuk sekOlah. *Wekss! Muntah Hijau. Ouke, hOpe esOk bOleh siap larh. Muka dh burn sbb hari2 asyik tersadai dekat dinding menadah terik matahari. *Tak sanggup dh!



p/s :: sekOlah didahulukan kulit dihitamkan. Grrrrrr!

3 cOmments (",):

Ezy Chiaki said... [Reply]

cantek2! hehe

Sis AI said... [Reply]

Pergghh..! Lawa la sis! Kemas lukisan ni. Ptut lah cikgu dgn mmber puji smpai kembang mcm belon, wuhahaha!~ Truskan usaha!

Firdaus said... [Reply]

hohoho, bagus2, jadi volounteer~