Friday, April 27, 2012

[ Hadiah Student ]

Salam.


Hadiah sempena [ Last Day Praktikum ]. Ouke, rasanya sepanjang tiga kali berpraktikum, praktikum kali nie larh yg paling bermakna sekali dlm life sebagai bakal guru. Igtkan cikgu yang garang nie xde student yg suka. Almaklum larh kite nie garang. Tapi garang mcm maner pOwn dalam hati ade jee taman. Sayang jee dekat student nie. SO, sempena hari terakhir kt sekOlah ade larh jugak dapat cket sisO dari student.*Tanya Org Kelantan apa itu sisO. Tersengih sampai telinga jgk larh kan. Suke kOwt. Mmg sweet memOry larh. Ouke, meh nk tunjuk cket. 



 [ Hadiah dari Student ]



 [ Tabung BSN tuh agaknya dia nk swOh cikgu dye menabung untuk cepat kawen kOwt. Ngee ]




 [ Hadiah Untuk Student ]


[ Sebagai tanda ingatan ]



Ouke, nie plak sedikit sisO untuk student sebagai tanda ingatan. Mane yang nampak besar2 tuh untuk guru pembimbing yang banyak menjadi pemudah cara untuk praktikum kali ini. Berbelanja besar jugak untuk semua nie. Tapi xpe larh niat untuk bersedekah. Lagi pOwn mummy cakap dapat berkat  n Insyaallah rezeki bertambah lagi nnty. SO, mmg borOng sakan larh tapi still under bajet.Pape pOwn gamba dlm pic nie bukan kite sOrg punyer taw. BOleh sengkek la kalO mcm tuh kan. Nie dah gabung dengan 3 lagi membe yang lain.




p/s :: fasa kehidupan. teringat zaman2 sekOlah bila cikgu praktikum kasi sOmething sebelum pindah. skunk nie kite plak yg buat mcm tuh. hOpe diOrg akan ingat larh dekat kite. :)

16 cOmments (",):

padiputeh said... [Reply]

banyaknye hadiah...:)

padiputeh said... [Reply]

banyak hadiahhh...:)

nida husna said... [Reply]

nebesnyer nak praktikum taun depan

Cik Diana said... [Reply]

@padiputeh

xde larh. org lain lg banyak kOwt. :)

Cik Diana said... [Reply]

@nida husna

xpe2. buat preparatiOn dari skunk. ade mase lg. :)

Muttallif said... [Reply]

Wow..banyaknya hadiah. Mesti best bila rasa dihargai :)

Cik Diana said... [Reply]

@Muttallif

mesti larh. hehe.

:Cikgu Akim: said... [Reply]

banyaknyaaaa..mesti untuk cikgu yg kebaboomm ni..aishhh..risau lak na praktikal blan 6 ni..hahahhahahah

Cik Diana said... [Reply]

@:Cikgu Akim:

xde nyer kebabOom. hampeh jee. huhu. xpe2. semoga dipermudahkan segala urusan hendaknya nnty. :)

nasir hamzah said... [Reply]

dah banyak cam gitu boleh bagi nasir satu ek..hehe

Cik Diana said... [Reply]

@nasir hamzah

blh jee. nnty kite kasi tabung BSN tuh. hehe. :p

Eza Boom Boom said... [Reply]

Alhamdulillah, rezeki cik diana :) meh share sikit.. hihik. gurau je.. :)

Sis AI said... [Reply]

Hahahaha! Tbung BSN tu sy pun nmpk real2 dpn mata dlu. Tabung pun boleeeh! Waaah.. Byknya hadiah.. Sronok la budak2 tu nnti.. Dh lama tak smbut bnda2 mlibatkn cikgu2 ni.. Rindu pulak..

Cik Diana said... [Reply]

@Eza Boom Boom

bOleyh jee. meh qlate laa eza. nk pOst ke sarawak jauh sgt. :p

Cik Diana said... [Reply]

@Sis AI

nk jgk tabung tuh?? pOwn bOleyhh! hehe. meh amek cnila amek. :)

caliph shuriken said... [Reply]

bole gubah jadi hantaran jaa semua hadiah dari student tu kn, hikk...