Tuesday, April 17, 2012

[ Surat Cinta ]

Salam.


Yurp. Surat Cinta. Surat yang boleh buat kite senyum sampai dekat telinga. Tersengih mcm kerang busuk tuh. Eyh! Tu kOrang jee kOwt. Kite tak mcm tuh pOwn. Huhu. Kite xlayan la surat2 cinta nie. *Ouke. Tipu2! Ngee. Walau pOwn zaman skunk nie dh canggih xsalah kn nk tuleh surat cinta segala bagai. Ye larh sbb tuleh surat nie bila baca 'feel' lain mcm cket. KalO terlebih feel bOleyh buat air mata jatuh menitis taw!


Mcm maner taw? OfcOz larh sbb kite mcm tuh. Jgn kata baca je feel tyme menulis tu pOwn dh menagis dua tiga rOund. Huhu. *Sentimental. Ouke, ekceli xnak cakap pasal menangis2 nie. Penat dah menangis. Cuma bezanya kali nie surat cinta nie bOleh buat kite tersengih, ketawa terbahak-bahak. *Gile xsOpan aku! Mmg betul larh pepatah melayu ada kata, mana tidak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi. ReasOn? *Garu kepala dulu.



[ KalO student jiwang gini, gurunya apatah lagi. *Wink2 ]




[ SO sweet larh my student ]




[ All abOut sincerity ]



Aha! Ini larh surat cinta yang kite dapat. COmeykan cikgu diOrg. Eyh! Silap. COmey kan diOrang? Pandai jee bermadah puitis. Hailaa. Seminggu jee lagi tinggal nk bersama diOrg. Sedih jugak rasa. Walau pOwn ada kala rasa mcm tak layak jee nk bergelar cikgu. Terlalu banyak lagi yang perlu dipelajari. Huh! Whatever! ChaiyOok Cik Diana. :)




p/s :: all abOut lOve. lOve is cinta. :)

4 cOmments (",):

Mya Amira said... [Reply]

Haha, yang surat 1st tu bukan main betul :D

rasp said... [Reply]

so suwitttt hahahahahaha...

Mamamya said... [Reply]

wahhh...surat yg no.1 tu mmg btl2 sentimental value tu... :)

nazirah said... [Reply]

alOlo comel jew tengok ..
pasti ni akn jadi sweet moment anda..