Wednesday, December 17, 2014

[ Penang : 3D Trick Art Museum ]

Assalamualaikum.



HellO! Ouke, entry travelOg lagi. Kali nie pergi terjah Penang 3D Trick Art Museum. Aiseyyy macam MelOdi plak main terjah2 nie. Hehe. Ekceli tersesat jalan masa ronda-ronda sekitar di [ Steert Art Penang ]. Kemudian dah ternampak ade [ Penang 3D Trick Art Museum ] menyinggah la sekejap. *Ouke tipu bukan sekejap lama sebab bergambar. Haha.


Ouke, sebenarnya macam trend plak bak kata pepatah Orang melayu 'bagai cendawan tumbuh selepas hujan'. Street Art dan Trick Art Museum semakin dikenali Oleh umum. Contoh tempat yang femes macam dekat Korea, SingapOre, i-City, Laman Seni etc. Untuk penggila gamba memang sesuai la kan pergi tempat2 macam nie. Tapi yang bestnya cantik, cOlOurful dan ade yang nampak real. Wow sangat! Ouke2. Tak nak cakap panjang2, meyh cni nk pecah rahsia apa yang ada dekat dalam Penang 3D Trick Art Museum nie.




[ Picture Do The Talk ]

 [ Yeayyy! Sampai. ]



 [ Fefeeling macam tepi pantai kan. Kampung girl sgt. Eh! ]





















[ Belakon lagi! Berani sangat tarik rambut tu Cik Diana! Hakikatnya. Hehe. ]




 [ Menipu jee muka. Kalo betul2 macam mana larh agaknya. ]




 [ Jyeahhh! Terbang walau aku tak punya sayap. ]

























[ Wahai papa bear, "boleh saya tahu siapa lagi cOmel anak awk ke sy yang cOmel?" ]



 [ Eh eh, pegang kuad2 nak jatuh! *Habis belakon lateww. ]



 [ Usya2. Nak cari kayu, nk cari kayu. *Eh apa barang cari kayu! ]




[ Senyum gedix ciked sbb bOleyh naik beca. ]




[ Alololo. MajOk la plak! Rileks laaa, nO hard feeling. ]


Ouke, cukup larh tu banyak lagi gambar tapi malas sudah. Kasi intrO ciked nak lebih2 tengOk sendiri. Huhu. Ouke, last but nOt least tips untuk uOlls. Boleh semak link dibawah untuk keterangan lanjut.


Ouke bubbye! Muahh ciked. *Rindu lama tak berblOg.


P/s :: Senyum. Agar tegar  dengan senyuman yang menguatkan jiwa. :)