Friday, May 11, 2012

[ 2000 BlOgger AwesOme ]

Salam.


2000 blOgger yang Ohsem! Thanks yee. Maaf jgk seandainya sy kurang mesra dalam melayan rakan-rakan blOgger. Mungkin jgk ada yg fOllOw tapi saya tidak sempat nk fOllow kembali, membalas kOmen atau chat mungkin. Maaf dipinta. NamO merajuk2 dengan saya Ouke! Almaklum larh main curi2 masa jee untuk berblOg. Tyme jari gian nk menaip blOg larh tempat yg dicari. Lebih selesa merapu disini dan lebih dekat di hati. Rasanya dah banyak jugak masa yg dihabiskan utk berblOg.  4 tahun dah main blOg! Bermula dari suka2 sampai sekarang dah jd gian tp tidak tegar. :p









Ouke, cukup sahaja blOg sebagai kisah dOngeng di alam maya dan tidak perlu dibawa ke alam nyata. Bukan apa, saya pemalu Orangnya. Ngee. *Pengakuan berani. Huhu. Pape pOwn thanks buat semua yg selama nie caring dan cOncern mengenai blOg ini. Sayang kOrg ketat2! If saya ade salah Or mengguris hati harap dimaafkan larh yee. Tak baik taw [ Berkecil hati ]. Bubbye. (:





p/s :: [ MelOdy frOm my sOul ]

9 cOmments (",):

Ryu on ahsfantasy24.com said... [Reply]

kamu dah cukup peramah, sayang ;D

Cik Diana said... [Reply]

@Ryu on ahsfantasy24.com

ye ker? tp rasa mcm kurang lemak dan manis jee. huhu

cik ainisha said... [Reply]

I'm here.. lwti sy
http://realitipink.blogspot.com

Cik Diana said... [Reply]

@cik ainisha

thanks. :)

bada said... [Reply]

like gitew...dh suka2 jd tegar..hihihi

Cik Diana said... [Reply]

@bada

tegar menaip blOg jee. kalO menaip xciment tdk tegar plak. huhu. :0

Selendang Merah said... [Reply]

blog awk memang bagus..so sebab tu ramai yg follow taw..^^ nice blog

Cik Diana said... [Reply]

@Selendang Merah

trimas. ;)

Eza Boom Boom said... [Reply]

sayang kt cik diana! :) takde majok2.. Happy blogging, dear. tahniah! :)