Tuesday, May 22, 2012

[ Selagi Masih Ada : Jatuh Cinta! ]

Assalamualaikum.






 [ AnOther mOvie frOm BetO Kusyairy ]
 




[ Start tO lOve each Other ]





 [ Surprise party fOr his wife ]



[ LOve this cOlOur sO much. ]






[ Watch it! ]

Ouke, sejujurnya saya lihat Abg BetO Kusyairy ada aura yang tersendiri dalam setiap lakOnan dye. Cara dan gaya dia belOkan sangat kemas dan nampak selamba. Rasanya bukan sekadar lakOnan sahaja luar pOwn macam tuh jgk. Serius punya minat dengan Abg BetO Kusyairy! Dh lama jatuh cinta sangat dengan abg betO nie. Watak2 yang dia pegang buat rasa dye tuh cOmei jee walaupOwn menda tuh simple n biasa. Mcm watak Abg Mayat dalam Geng Surau after that Kashaf dalam [ Kashaf Imani ]. SempOi sangat. Owh, sebelum angau menjadi lebih teruk saya kena sedar diri yg abg betO dh kawen. Ouke, Saya mmg suke syOk sendiri. HOpe that One day abg betO akan naik lebih tinggi dalam bidang lakOnan nie. Insyaallah. Hurm. One mOre thing, untung larh [ Kak Tisya ] dapat abg betO. SemOga kekal bahagia hingga akhir hayat. :)




P/s :: HOpe that husband On jOurney have attitude like this. Insyaallah. :)

4 cOmments (",):

Ezy Chiaki said... [Reply]

kite pon jtoh cnta kat beto!
haha..
suke sgt tgk die b'lakon

mimosa said... [Reply]

saya pn suka gk kt abg beto 2!sama lah kita..n___n

eMMe said... [Reply]

minat beto, tapi tak minat tunku norhanis, hehehehe.. akak kalo beto khusairy belakon, mmg tak mo miss tgk cite dia, tengs, akak tgh menonton ni...hehehe...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [Reply]

mula dikenali ms kat JUVANA..