Saturday, May 18, 2013

[ Interview SPP : Keputusan Temu Duga ]

Assalamualaikum.


*NOTIS
Keputusan temu duga jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) Gred DG41 bagi calon bagi graduan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) dan Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang ditemu duga mulai 19 Februari 2013.
Keputusan ini akan dimuat naik secara berperingkat mengikut tarikh temu duga. Bagi calon yang berjaya dalam urusan tersebut, surat tawaran pelantikan akan dikemukan terus kepada calon. Keputusan boleh disemak di sini.

Tarikh Temu Duga:
19 Februari 2013 - 22 Februari 2013


Alhamdulillah. Saat-saat genting, berdebar, resah dan gelisah akhirnya sudah berakhir. Hanya Allah yang tahu apa perasaan dalam hati saat diberitahu keputusan temu duga sudah bOleh di semak. Lulus atau gagal. Hanya dua perkataan nie bermain di fikiran. Waktu nie jgk mula terbayang detik cemas semasa [ Interview SPP ]. Oppsst! Satu sOalan kite kantOi. SOalan berkaitan Menteri.  Huhu. Sungguh memalukan sbb xdapat nk jwb, bkn sy sOrg jee tp satu grOup xtahu nk jwb. Hehe. Igt lagi bila balik iv cerita dekat mummy n daddy then diOrg marah. Itu pOn xtahu. Owh man! DOwn sekejap. KalO gagal panjang juga ceritanya. Ouke, disebabkan nk pendekan cerita, maka dengan rakusnya terus masukkan nom IC dan pautan adalah seperti yang yang tertera. 



[ Klik untuk tumbesaran ]


















Tahniah! Anda berjaya. Alhamdulillah. Means saya lulus. Terima kasih panel yg meluluskan sy. Terima kasih utk setiap Org nyang mendOakan sy. Sebenarnya keputusan nie dapat tahu 3 Mei 2013 hari tu. Bayangkan sempat dua kali jumaat baru nak publish entry nie. Mase dapat taw result bukan main berkObar2 nk share dekat blOg. Tapi disebabkan tiada kegigihan menaip entry maka tersadai la hampir dua minggu dalam draft. Huhu. Apa pOn syukur sangat, lulus jugak akhirnya dan kini sy Cik Diana siap untuk dipOstingkan. Ai ai captain!



P/s ::  But On the Other side im nOt happy. [ Just Give Me A ReasOn ]

14 cOmments (",):

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply]

tahniah...

semoga bekerja rajen2...

Cikgu Azryn said... [Reply]

warh,.. tahniah sis. Dapat posting mana? :)

Cik Diana said... [Reply]

@Rapunzeel Cikilolo

Insyaallah. WorkahOlic la lps nie. :)

Cik Diana said... [Reply]

@Cikgu Azryn

Thanks. Posting blOm dpt tahu lg la. Tak tahu la bilanya. +_+

LIPISLADY said... [Reply]

Assalamualaikum Cik Diana,

Hai kakmah singgah yee,
Tahniah dah dapat pekerjaan,
Semuga kejayaan sentiasa bersama Cik Diana..

Normi Nieza said... [Reply]

alhamdulillah..tahniah...

Cik Diana said... [Reply]

@LIPISLADY

Waalaikumusaalam.
Thanks akak.
Insyaallah. :)

Cik Diana said... [Reply]

@Normi Nieza

Alhamdulillah. Thanks. :)

Rozuan Ismail said... [Reply]

Tahniah!! rezeki anda

el said... [Reply]

tahniahhh..terharu ler pulakkkk
cam k.el nk lau nak apply boleh lagi ke hahahaha

Cik Diana said... [Reply]

@Rozuan Ismail

Alhamdulillah. Thanks rOzuan.

Cik Diana said... [Reply]

@el

Ngee. diana xpasty la kak el. huhu. :p

nik ros said... [Reply]

tahniah.rezki tu. berdebar lak tunggu posting yea..hehe

Cik Diana said... [Reply]

@nik ros

yup. itu la xtahu nk diposting ke mana. ngee