Sunday, March 18, 2012

[ Rutin Harian Cikgu ]

Assalamualaikum.


Ouke, rutin harian yang ditinggal selama seminggu akibat bercuti sekOlah kini kembali bermula. Selama seminggu jugak dapat merehatkan jari dari menulis RPH. SO, sekarang masa untuk kembali dengan rutin harian yg selalu seOrg cikgu lakukan. Janggal jugak jari nk menulis sebab lama tak pegang pen. Hehe. Sebab tu singgah masuk blOg n dulu update blOg. *Psst! Bukan curi tulang Ouke, hari nie mmg free xde class. :p



Buku Menulis Surat Cinta :)



Sekejap betul rasanya cuti. Ade jgk plan nak siapkan RPH minggu nie tyme cuti hari tuh. Tapi ntah apa yang busynya sampai tidak terbuat pOwn satu apa. Ngee. Bertuah betul. Pape pOwn minggu nie sudah melangkah ke minggu 7 berpraktikum. WOw! Mmg teruja betul bila buka buku RPH, cepat betul masa berlalu. Tapi yang tidak sukanya bila mengenangkan actiOn research yang masih terkapai-kapai. Macam tak cukup masa la plak dibuatnya. Nak tOp up masa jee kalO bOleh. HadOi!


p/s :: sy sedang melakukan aktiviti psikOmOtOr halus jari dengan menaip entry ;p


5 cOmments (",):

TudungZania said... [Reply]

Selamat bertugas cikgu ;)

if free nanti jom la join contest

http://www.tudungzania.com/2012/03/anggun-bertudung-contest.html

Ezy Chiaki said... [Reply]

best x jdk cikgu praktikal? hee

zati embong said... [Reply]

hihi,ckgu gak best kan.hihi..ada cuti sek.

Ryu on ahsfantasy24.com said... [Reply]

er..
nak cari kat mananya link fb nei,
hehe cantik buku rph dia! ^^

Cik Diana said... [Reply]

eyh. perli nampak. buku simple giler kOwt. huhu.

Xpe biar sy yg gOdek2 link awk. :p