Friday, March 23, 2012

[ MOod Marah ]

Salam.


Hari nie mmg mOod nk marah Org. Asyik nk marah jee. Semua menda ada ja yang xkena. Dari kereta yg bg signal tp lambat masuk pOwn aku sOund. Yang nk melawak lebih kurang pOwn aku hentam. Mmg giler emO hari nie. Bukan emO saja lg dah. Segala macam perkataan yg xsepatutnya keluar pOwn tanpa diminta laju plak keluar dari mulut nie tanpa sempat ditapis. Hanya sebab aku bengang. Habis semua Org xbersalah aku sOund. Mmg aku biadap hari nie.


tak cukup dgn tu, pekerja Kenny ROgers ROasters pOwn turut terkena tempias kemarahan aku. Nasib kOrg la kena sOund. Mana tidaknya bukan main lama tunggu dye punya muffin sekali pekerja dye cakap swOh Oder side dish lain Or tunggu 20 minit untuk siapkan muffin. SO?? KalO dh dapat chOice mcm tuh mmg aku sanggup tunggu biar 1 jam pOwn. Jgn nk buat kerja mudah larh! Biar kau buat kerja extra sbb nie sume salah kau. Lantak larh kalO kOrg nk tutup kedai dah pOwn. Aku mmg sanggup tunggu. Careless! Jadi, ambik la sebarang dua kata2 pedas.



[ Gila betul dgn Muffin ChOcOlate dye ]



Pape pOwn, yang buat aku reda balik bila dah makan muffin chOcOlate dye. Sejuk sekejap hati yang tgh panas nie. Mmg dah lama mengidam nk makan muffin dye. Harap2 mOod nk marah Org nie cepat la hilang. TakOwt jgk lebih ramai Org yang tak bersalah akan terkena tempias mOod marah aku nie. Huh! SOe. Keras Kepala sekejap.


p/s :: jgn amal selalu Cik Diana! sekian.

1 cOmments (",):

Eza Boom Boom said... [Reply]

emosi kita memang kadang2 tak stabil. hihi. normal la tu dear :). Semalam ada lintas kenny rogers.. tak penah rasa muffin tuu.. :)