Sunday, March 25, 2012

[ Bila HandphOne Sama ]

Salam.


Oppsst! Macam mana bOleh sama plak nie. Hailaaa. Dalam banyak handphOne apasal yang jenis nie jgk yang nk sama. Mmg kelu sekejap bila student cakap handphOne cikgu sama dengan handphOne dye. Ngee. Terpukul malu sendiri. Dalam hati sabar jee larh banyak2, tunggu larh bila cikgu kaya cket mmg segala mcm handphOne cikgu beli nnty. Hah! Amek kau. Tapi kira Ouke larh sbb handphOne i pOwn mmg dh kunO kOwt. Dh layak tOk tukar pOwn. *Sedih.



Arghhhh! Pape pOwn xheran larh handphOne kunO macam mner pOwn. Janji bOleh call n msg Org. Orang cakap kite bOleyh dgr. Tu jee functiOn utama buat masa skunk nie. Mmg keinginan hati nk pakai handphOne canggih tu ada tapi still under kehendak. SO, KIV larh dulu niat tuh. Utamakan yang keperluan dulu. Dah lama ade dlm wishlist nk angkat satu handphOne tp bila tgk duit sayang plak nk beli. Pujuk hati sendiri pakai jee larh dulu handphOne cikai tuh. Cikai2 pOwn haaa tgk nieyh. Tadaaaaaaaaaaaa!!




[ sumber : hp sOny cik diana ]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
[ sumber : hp sOny cik diana ]




Haaa. Cikai2 pOwn bOleyh jee tangkap gambO. Picture tuh diambil Oleh student yg memakai handphOne yang sama dengan handphOne i. Huhu. Tapi jangan nk banding dengan dslr larh kan. Mmg Out lee kalO mcm tuh. Hehe. Ekceli ada gambO nie bagus gak larh sbb tgk gambO baru ingat nama student. Bermasalah jgk nk igt nama student nie. Kadang2 tertukar Org larh pulak. Student blurr jee, sebut nama lain pandang Org lain. Haha. Tp yang mana pandai bOdek cikgu mmg cikgu igt lee. Hehe.



p/s :: class kesayangan. :)

4 cOmments (",):

Detective Fiqa said... [Reply]

hahaha :) tau takpe. yg penting boleh mesej or call :D tu yg pling penting

azfarakatsuki said... [Reply]

haha..ok lah tu...budak2 sekarang terlebih advance...tak main la tepon yg 1 warna tu...haha..silap2 nnti ada bwa iPhone 4s kat sekolah kot..

www.dzuandiey.com

hafiz hafizol said... [Reply]

Cikgu Sporting ngan anak murid.. huhu..

Ryu on ahsfantasy24.com said... [Reply]

budak2 sekarang memang
canggih manggih, kalah cikgu,
huhu~