Thursday, December 15, 2011

[ Saya Mahu NOvel Ombak Rindu dari Eyriqazz.COm ]

Salam.


Pendapat :: Ouke. Sekarang nie Ombak Rindu sering menjadi bahan bualan Org ramai. Tapi rasanya fenOmena Ombak Rindu bukan baru bermula sbb dah lama perkataan Ombak Rindu sentiasa meniti di bibir peminat nOvel terutama gOlOngan perempuan. Ouke! Ngaku siap2. Saya antara salah seOrg gOlOngan perempuan itu. >.<


Flashback :: Ekceli nOvel nie ade kesinambungan. NOvel 1st Ombak rindu, nOvel 2nd Cinta Tiada Akhirnya n nOvel 3rd Rindu Cintaku. Maner taw?? Of cOz larh sbb kesemua nOvel nie dh dibaca. Layan nOvel2 nie masa zaman sekOlah. Siap kantOi ngan cikgu. Nk cOver baca nOvel tapi xpandai. Letak nOvel dlm buku ilmiah tapi bace bukan main khusyuk. Mane tak kantOi. Hehe :p


Harapan :: Masa baca nOvel nie dulu dapat ehsan dari kakak seniOr dengan meminjam nOvel diOrg. Sedeyh sgt. Huhu. Thats why jOin GA nie sbb mmg nk nOvel nie. Tambah pulak cOver yg telah diberi nafas baru versi filem. One mOre thing, I alsO wish tO have signature frOm brO eyriqazz pada halaman pertama nOvel tuh. :)




Penganjur : [ Eyriqazz.Com ] *klik untuk jOin
Tarikh Tutup : 25 Disember 2011


***********************

Entry kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah Cabaran RM10 Sehari Eyriqazz.com dan Pemenang Small Give Away Fridge Magnet Eyriqazz.cOm kerana kedua-dua entry berkenaan membawa tuah kepada saya untuk memenangi cOntest yang telah dianjurkan. Perasaan mmg sgt teruja dan gembira sebab menang cOntest yg telah dianjurkan Oleh blOgger famOus. Siapa tak kenal blOg Eyriqazz.cOm, Great Teacher Onizuka?? SO, memang besh sangat bila menang. Lagi pOwn kagum dgn brO eyriqazz yg rajin update blOg, review, jOin cOntest n menang cOntest. Huh! Sangat jelez tapi secara tak lgsung byk juga menda baru berkaitan dunia blOg dpt dipelajari dr Eyriqazz.cOm. BlOgger juniOr nk menimba ilmu cket. :)

a) Surat SOkOngan 1 - [ Menang COntest Eyriqazz.Com ]

b) Surat SOkOngan 2 - [ Hadiah dari Eyriqazz.cOm sudah sampai ]


***********************


pss :: hOpe ade luck n brtambah lg kOleksi nOvel. sy peminat [ NOvel ]




"Ya Allah heal my wOunds"

Amin Ya Rabbal Alamin.

10 cOmments (",):

aQimie Ceplos said... [Reply]

dulu masa form2 saye minat gile bace novel.
tp bile da 20 ni. hui.. hilang sume.. ahah!
btw. goodLuck :D

HaLuNa ReTrO said... [Reply]

semoga u dpt yoo novel nih~ =)

Eyriqazz said... [Reply]

thanks join...wah, siap ada surat sokongan..ni yang buat hati berbelah bagi ni..

iszieylyanziy said... [Reply]

novel ombak rindu is pon da hilang,,goodluck dear

Cik Diana said... [Reply]

@aQimie Ceplos

ngee. sy bace nOvel nie mase fOrm 1. hehe. btw. thanks :)

Cik Diana said... [Reply]

@HaLuNa ReTrO
Insyaallah. HOpefully.

Cik Diana said... [Reply]

@Eyriqazz

mesty larh. nampak cket kesungguhan nak nOvel tuh. hehe. thanks brO eyriqazz. nk cOntest lg. :p

Cik Diana said... [Reply]

@iszieylyanziy

thanks yee. :)

TiraPengemis said... [Reply]

rindu kt ombak....hihihi

Cik Diana said... [Reply]

@TiraPengemis

Ombak apa tuh? tsunami kah? ngee.