Tuesday, December 13, 2011

[ JOm tengOk kOnsert Yuna! ]

Salam.

Hye! Lately nie mcm terprasan plak ade retiss yg singgah kat blOg picisan nie. Bukan singgah kOsOng jee tapi siap tinggal mesej. Mesej?? Yee. Betul tak tipu! Tapi bukan kt shOutmix mahu pOwn ruang kOmen n bukan juga mesej pada handphOne. Huhu. Abeh tuh?


Ouke, meh nk kasi taw. Ekceli mesej thrOugh the nuffnang advertiser. Byk kali jgk terprasan tapi buat dOn nOe jee b4 nie. Ntah tetiba ari nie rasa gatal tangan nak klik plak. Mungkin kOrg pOwn penah tgk kOwt iklan nie. SO, ini larh chance tOk kOrg tgk kOnsert Yuna. :)




[ Terima Kasih Nuffnang!! ]



NO wOrry lOrh cOz kOnsert Yuna nie xde kena bayar pape pOwn. Just bOok tiket n kite akan dpt tgk kOnsert tu secara On9. Kira kOnsert On9 yg pertama jgk larh. Tapi, kalO nk bOok tiket tu, kena larh ade nOm maxis. Maxis Only pastu link dgn facebOok. Kite dh bOok dah! KOrg?? Ouke, kalO ade nampak iklan nuffnang mcm kat atas tuh. Sile larh klik Ouke. Iklan yg lain kalO nak klik pOwn bOleyh jgk. Ehehe.



pss :: Owh tidak! Tetiba plak terjatuh hati plak dgn [ Samsung ]



"Ya Allah heal my wOunds"
Amin Ya Rabbal Alamin.Link

6 cOmments (",):

yuyune said... [Reply]

hee. msti best knsert on9 nehh :)

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

Cik Diana minat yuna ekk?? :) Eza punn ^^

Cik Diana said... [Reply]

@yuyune

xtaw larh tuh. tp mcm takOwt lOading lambat jee. huhu

Cik Diana said... [Reply]

@Eza Boom Boom :)

minat! :)

chegu abbas said... [Reply]

terbaek promote die,,,hihihihi...x pe meh kami klik ye,,,

Cik Diana said... [Reply]

haha. ep siyes xprasan. mmg nk ajak tgk kOnsert yuna larh. huhu.