Mempersembahkan menu pagi Jumaat penghulu segala hari dari Chef Niadeanna. :p
[ Kite guna ubi kentang yang dipOtOng dadu. Fresh jee tgk. ]
[ Masak ubi kentang td bersama rempah-rempahnya. ]
[ TOuch up cket dengan warna hijau biar nampak berseri. ]
[ Inti dah siap berbalut. Siap tOuch up dengan tepOng supaya xnk dye melekat ]
[ Dah siap untuk dimakan. Cuma failed bab menggOreng sebab tu jadi mcm tu. Huhu ]
Yeay! DOne satu resipi. Puding jagung dlm prOses. Yummmy!
P/s :: Ini bukan adaptasi dari filem karipap-karipap cinta. :p
12 cOmments (",):
IF BALIK..ADA X UTK SY...
kenapa caps lOck?
ade jee. :)
wow !
kalau elaun lambat masuh ni,
boleh jual karipap, hehe..
tertekan caps..
nak sikit.. hehehe
@ahsfantasy24
Insyaallah. Mmg dOk buat jual pOwn.Hehe. Duit elaun kite hOrey kowt lain. :p
@Raden Adiputra
Owh. Pelik tetiba huruf besar.
@ejulz
blh jee. :)
Sedapnya. Dulu kecik-kecik selalu tengok mak buat karipap. Hehe =D
http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/studying-is-my-priority.html
@Nurulee
same la.. dulu2tgk2 jee. skunk nie nk belajar buat plak. :)
dah boleh buat business dah ni... :)
@Nurul ain
:)
Post a Comment