Sunday, November 20, 2011

[ BlOg under cOnstructiOn ]

Salam.


Hailaa, tetiba dilanda mOod bOsan + meluat n menyampah yg amat sebab asyik menatap menda yg sama hampir setahun. *Wekk! LOya anak tekak! Huhu. SO, sile jgn pelik n hairan cOz blOg picisan nie dh bertukar. WhOaa. Ape? Igt sailOrmOon jerk kee bOleyh tuka blOg picisan nie pOwn bOleyh men tuka2 taw! * Zaman muda2 lyn citer nie. Ngee.


Ouke, pape pOwn xbertukar dgn cOmplete lg. Al maklum larh tyme ade mOod jee nak layan edit2 segala bagai nie. Dah la banyak cekadak betul dye punye cOding. Arggghhhh! Sakit pale den. Tapi berbalOi larh bile dh siap nnty sbb puas hati dgn design sendiri. Ayat buat sedap hati. *Dush! hamek kaw! Nak sgt ikut pale hOtak sendiri yg cerewet bagai nak mampus tuh. Ouke, lantak larh. Janji kemas n xserabut itu sudah memadai. >,<
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
[ Page lame ]


.
.
.
.
.
.

[ Page sekarang yg sdg under cOntructiOn ]




Ouke. Nite kOrg!
;)

8 cOmments (",):

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

yg ni nice. hehe

Cik Diana said... [Reply]

thanks.. ;)

Onitsuka_hana said... [Reply]

pandai ek diana design blog :) hana xpandai

Cik Diana said... [Reply]

cuba jaya jee nie. mcm mOdel pOlya try n errOr.. hihi

::ini belog saya . cinta hati saya:: said... [Reply]

nice nice :)

Cik Diana said... [Reply]

ye kee? nie yg bersemangat nak buat nie. :p

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

mmg pening main dengan coding.. huhu. apa-apa pun, selamat berjuang buat make over kat belog..:D

Cik Diana said... [Reply]

hadOi! mmg pening. geram jee tgk cOding tuh. dah la kecik2. nie stuck kt header plak. xreti dah nak buat.. hahaha